CSEMEGEKUKORICA ÉS ZÖLDBORSÓ INTEGRÁCIÓ ÉS BETAKARÍTÁS

A zöldborsó és a csemegekukorica termelés egymástól is függhet, még pedig azért, mert gyakori, hogy kettős termesztésben termesztik őket. Például egy csapadékos tavasz miatt a zöldborsó vetése késhet, ezért aki utána veti a kukoricát, az csak a melegebb őszi időben reménykedhet annak beéréséről.

Csemegekukorica és zöldborsó integráció és betakarítás

A zöldborsót és a csemegekukoricát azok a nagy mezőgazdasági vállalkozók termelik, akik jobban érdekeltek a hosszútávú üzleti kapcsolatok kialakításában. Például Magyarországon a Bonduelle a csemegekukorica közel 65 százalékát vásárolja fel, így ez a cég határozza meg a magyar felvásárlási árakat.

 

A vetés előtt mindenféleképpen talajvizsgálatot teszünk, majd egy tápanyag-gazdálkodási terv alapján műveljük a termőföldet. A növényeket – figyelembe véve a növekedési stádiumot – általában 2-3 alkalommal trágyázzuk fel. Először tápkultivátorokkal, majd környezetbarát módon az öntözővízbe keverve. Kizárólag a legjobb minőségű vetőmagokat használjuk! A talajmunkákat, a műtrágyázást és a vetést a legkorszerűbb nagygépeink végzik. Az öntözési rendszerünk a leghatékonyabb. Lineár típusú öntözőrendszert alkalmazunk, teljes infrastruktúrával, belvízelvezetéssel, mindezek mellett odafigyelünk az energia- és víztakarékosságra is. Modern betakarítógépeink minden évben alapos vizsgálaton mennek át, hogy egy műszaki hiba se akadályozza az ügyfelet!

Csemegekukorica és zöldborsó integráció és betakarítás

Kérdése van? Egyeztessen kapcsolattartóinkkal, akik örömmel segítenek Önnek!

LÉPJEN VELÜNK KAPCSOLATBA

Új mező

7 + 8 =