TALAJMUNKÁK

A talaj az élet, a megújulás magja, zöld növényeink éltető eleme. Ezért is nagyon fontos, hogy megfelelő odafigyeléssel és gondoskodással ápoljuk termőföldjeinket.

Profi kollégáink ebben a szellemiségben végzik el a mezőgazdasági talajmunkákat.

SZÁNTÁS

A szántás az egyik legfontosabb talajmunka a mezőgazdaságban, mivel a termőföld felszínét – átmozgatással – ekkor készítik fel a vetésre. Kollégáink pontos, precíz munkavégzéssel és egy nagyteherbírású traktorra felszerelt váltva forgó, előhántoló ekével állnak ügyfeleink rendelkezésére.

KOMPAKTOROZÁS – MAGÁGYKÉSZÍTÉS

A legmodernebb magágykészítő kompaktorunkon az elmunkáló elemek több sorban helyezkednek el a tökéletes talajmunka eléréséért. Emellett az elöl és hátul elhelyezett, szélespálcás hengerek garantálják a lehető legpontosabb mélységtartást, a megfelelő aprítást és tömörítést. Ennek köszönhetően a megfelelő mélységben tömör és felül aprómorzsás magágy a végeredmény.

KOMBINÁTOROZÁS

A mai időjárási viszonyok – a rendszeressé vált aszályok, viharos esőzések és hősokkok – miatt már mindenkinek kellő odafigyeléssel kell munkagépet választania. Szerencsére cégünk a legjobb gépekkel dolgozik, így Önnek nem kell aggódnia!

LÉPJEN VELÜNK KAPCSOLATBA

Ha precízen és gyors határidővel szeretné elvégeztetni a talajmunkákat vegy fel velünk a kapcsolatot!

Új mező

10 + 9 =